Skip to main content

Stichting Dierenvoedselbank Brummen e.o.

Visie & Missie

Stichting Dierenvoedselbank Brummen e.o. vindt dat huisdieren niet de dupe mogen worden van de financiële situatie van hun baasjes. De financiële situatie en hoe de mensen daarin ook terecht zijn gekomen mag nooit de reden zijn dat mensen gedwongen worden afscheid te nemen van hun geliefde huisdier.

Stichting Dierenvoedselbank Brummen e.o. helpt deze mensen door het verstrekken van een ondersteunend dierenvoedselpakket als gift voor de dieren.

Stichting Dierenvoedselbank Brummen e.o. streeft ernaar om mensen in financiële nood in elk geval het gezelschap van hun geliefde huisdieren niet weg te nemen in deze toch al zware situatie.

Stichting Dierenvoedselbank Brummen e.o. kan enkel blijven bestaan en draaien dankzij donaties in natura en geldelijke bijdragen van bedrijven en betrokken dierenliefhebbers.

Vrijwilligers helpen mee om de naamsbekendheid van de Stichting te vergroten, door onder meer het verspreiden van berichten op Facebook, flyers, helpen bij collectes en fondsenwerving, helpen bij inzamelingen, ophalen van donaties etcetera.